Till exempel finns det en bra hängvåg från KERN som du kan använda för att väga bagage med. Denna hittar du hos Vågexperten.

Hängvågar från KERN kan ha olika kapaciteter och funktioner som passar olika behov. De finns i olika kapaciteter och erbjuder olika nivåer av noggrannhet och precision beroende på modell. Det gör att de kan användas för att väga allt från mindre till större objekt med hög noggrannhet.

Användarvänliga vågar med stor mångsidighet

Många av deras KERNS hängvågar är utformade med användarvänliga gränssnitt och intuitiva kontroller för enkel användning. Dessutom så har de en stor mångsidighet och det gör att de kan användas i olika arbetsmiljöer och applikationer, såsom i industriella, laboratorie- eller produktionsmiljöer.

Vissa modeller av KERNs hängvågar har extra funktioner som tara-funktion för att dra av vikt av behållaren eller förpackningen, automatisk nollning för att säkerställa exakta mätningar och möjlighet till anslutning till datorer eller skrivare för att spara eller skriva ut vägningsdata.

Köp en hängvåg från KERN hos Vågexperten

Den hängvåg du hittar hos Vågexperten är en praktisk våg som möjliggör snabb vägning av till exempel bagage. Den har en så kallad en HOLD-funktion som gör att vägningsresultatet kan "frysas" på olika sätt. Det kan ske automatiskt när vikten är konstant eller manuellt genom att trycka på HOLD-knappen. Vågen är försedd med en krok tillverkad av rostfritt stål för enkel användning.

Batterierna ingår och för att bevara batteriets livslängd har vågen en automatisk avstängningsfunktion. Denna funktion kan också stängas av för behovsanpassad användning.

Hos Vågexperten kan du även hitta en mängd andra bra vågar som du kanske kan ha behov av.