Septembernumret av Företagsbladet utkommer

  • Septembernumret av Företagsbladet utkommer.
Datum: 19/9, 2023

Septembernumret av sffärsmagasinet Företagsbladet utkommer. Affärsmagasinet ges ut 4 gånger om året till alla företag i Gästrikland. Manusstopp är fredag den 1 september.

Du vet väl om att genom samarbete med Företagsbladet så kan vi hjälpa er med marknadsföring under hela året. Från grafisk profil till kampanjer, nyheter, PR-artiklar och sökmotoroptimera er hemsida. Septembernumret utkommer den 19 september och manusstopp är den 1 september.

Samarbeta med regionens största nätverk
Förutom att Företagsbladet når alla företag fyra gånger om året i det tryckta magasinet som delas ut till alla företag i Gästrikland så har vi regionens största nätverk med 1000-tals företagare, beslutsfattare och organisationer som vi regelbundet kommunicerar med genom både nyhetsbrev, forum och fysiska träffar.

Utveckla er marknadsföring under året
Vill ni förbättra och utveckla er marknadsföring det kommande året? Arbeta ännu bredare och smartare med kostnadseffektiv marknadsföring så kan vi erbjuda nyhetsuppdateringar, pressreleaser och kampanjer i sociala medier. Content, länkar, SEO, sökordsmarknadföring i samma enkla system. Vill ni lyfta verksamheten ett snäpp till så kan vi ta ett strategiskt möte om er kommunikation på styrelsenivå.

SEO-länkar till er hemsida
Visste du om att varje artikel som vi kan hjälpa till att publicera med länk till er hemsida gör att ni rankas allt högre av Google? Kontakta undertecknad för att börja arbeta konstruktivt och effektivt med PR, content och SEO. Dessutom kan vi skicka ut era nyheter som pressreleaser under året till alla medier i regionen - eller hela Sverige. Detta är möjligt genom vår Presstjänst https://presstjanst.se/priser. Extra förmånligt för er som samarbetspartner med Företagsbladet.

Mer än en miljon exponeringar genom Företagsbladet
Vi erbjuder regionens förmånligaste bannererbjudande. Marknadsför er i hela Gestrike Medias tidningssystem och Företagsbladets nyhetsbrev. Vad sägs om mer än en miljon exponeringar - för mindre än 10 öre styck? Ni kan vara med redan i nästa veckas nyhetsbrev!

Om Företagsbladet
Affärsmagasinet utges av Gestrike Media AB som är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller partipolitisk tillhörighet. Det redaktionella materialet är i huvudsak producerat av läsarna själva i samarbete med våra nyhetstjänster.

Slå mig gärna en signal eller skicka ett mail om ni vill träffas eller på vilket sätt ni önskar ett samarbete.
Alternativt fyll i formuläret här så kontaktar jag dig så snart jag kan >>
På glatt återhörande och förhoppning om ett riktigt gott samarbete.

Joe Formgren :-)
med kollegor
Företagsbladet
070-679 79 00

Utgivningsplan 2023 (Manusstopp)
Höstnumret 19 september (1 september)
Julnumret 14 november (27 oktober)

2024 (prel datum)
Vårnumret 14 mars (24 februari)
Sommarnumret 8 juni (19 maj)

Prislista och erbjudanden finner ni här >>

Företagsbladet utges av Gestrike Media AB
Ansvarig utgivare: Joe Formgren, 070-679 79 00
Åsvägen 12, Valbo • 818 33 Gävle • Tel. 026-126 126
http://www.foretagsbladet.seinfo@foretagsbladet.se
http://www.facebook.com/foretagsbladet

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Publicera
Mer läsning
Vad vill du läsa?
Veckans mest lästa
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer