Bokadero lunch: Anna Sunneborn

  • Bokadero lunch: Anna Sunneborn.
Datum: 28/8 Tid: 12:00

Lunch & föreläsningen: Säg JA till livet, allt är ju bara hittepå ändå. Den 28 augusti har du chans att ta del av en inspirerande lunch tillsammans med andra företag i Gävle! Njut av en härlig lunch tillsammans med övriga deltagare för att sedan höra Anna Sunneborn och hennes hyllade föreläsning ”Säg JA till livet, allt är ju bara hittepå ändå”.

Anna Sunneborn vill inspirera oss till att med enkla medel säga ja till nya möjligheter och utmaningar för att skapa en meningsfull vardag.

Med passion och energi och ett driv som få ger hon oss konkreta tips för att hjälpa oss att navigera mot våra drömmar och mål. Anna delar med sig av sina egna erfarenheter bl.a hur hon lyckades bli en av världens bästa veteranfriidrottare och även om händelser från barndomen som format henne till den hon är idag.

Hur vill du att ditt liv ska se ut imorgon, nästa månad, nästa år och om tio år?

Ta chansen att bli den du vill vara!

• Inspiration till att skapa en meningsfull vardag
• Konkreta verktyg för att nå en målsättning
• Motivation att ta kontrollen över ditt liv, du är din egen regissör!

Boka din nätverksplats eller  Eget bord för teamet

Är du ute efter att nätverka & träffa andra människor?

Denna lunch är ett effektivt och enkelt sätt att skapa och underhålla dina affärsmässiga relationer genom att delta i våra uppstyrda rundbordsamtal. Att sedan inspireras tillsammans under en föreläsning skapar ett sammanhang som smidigt går att bygga vidare på. 

Vill du hellre erbjuda en aktivitet för dina kollegor är detta ett perfekt tillfälle att förstärka er team-känsla och inspireras av en riktigt bra föreläsning tillsammans. Boka ert Team-bord nu och sitt tillsammans under eventet. 

TIPS - Detta event kan med fördel användas som en byggsten för en dag eller halvdag tillsammans med ditt företag, genom att skapa en egen agenda i anslutning till denna inspirerande lunch. Bara din egna fantasi sätter gränser!

Missa inte detta - Boka din plats idag >>

Monitor ERP Arena |  28 aug |  12:00 - 14:00

Det händer i Gävle

Det händer i Gävle

Medlem sedan 2016-06-20

Det händer i Gävle presenterar delar av vad som händer i Gävle och runt om i Gävleregionen.
Övriga evenemang finner ni i kalendrarna nedan.

A... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Publicera
Mer läsning
Vad vill du läsa?
Veckans mest lästa
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer