Plastkort med eget tryck

På Plastkort.nu är vi specialiserade på förstklassiga tjänster för utskrift av plastkort till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi vill ge våra kunder personlig och professionell service som möter dina specifika behov och överträffar dina förväntningar.

Våra priser inkluderar fullfärgstryck av hög kvalitet på båda sidor av korten, med den senaste offsettrycktekniken som sträcker sig hela vägen ut och inte lämnar några vita kanter.

 

Snabba och miljövänliga leveranser

Vi erbjuder europeiskt tillverkade PVC-kort. De är av samma format som kreditkort och är av högsta kvalitet. Eftersom vi tillverkar våra kort i Europa förkortar det dessutom leveranstiden och gör den även mer miljövänlig jämfört med alternativ från exempelvis Asien.

Vi förstår att deadlines ibland kan vara snäva. Det är därför vi har flera expressalternativ tillgängliga så att vi kan tillgodose sista minuten beställningar. Vi ser till att du får dina kort i tid.

När du gör mindre beställningar erbjuder vi även digitalt tryckta kort som kan levereras så snabbt som på en arbetsdag. Vårt utbud av produkter inkluderar medlems-, magnet-, visit-, present-, bonus- och RFID-kort. Vi är övertygade om att du kommer att bli imponerad av den kvalitet som vi erbjuder.

Du är varmt välkommen att beställa prover på våra plastkort så att du själv kan se den exceptionella kvalitet som vi levererar.

 

Plastkort med hög kvalitet

På Plastkort.nu är tryckta plastkort vår passion och vi är väldigt stolta över att ha legat i framkant i branschen i många år. Vi söker ständigt efter nya erfarenheter och inspiration och vi älskar att arbeta tillsammans med våra kunder för att förverkliga nya idéer.

Tillsammans med våra värdefulla kunder har vi möjlighet att ständigt förbättra våra tjänster och ligga steget före. Vi är dedikerade till att ge dig bästa möjliga service och tror på vikten av att bygga långvariga relationer.

Om du letar efter en pålitlig, prisvärd och högkvalitativ utskriftstjänst för plastkort, behöver du inte leta längre. Vi på Plastkort.nu hjälper dig gärna. Oavsett vilken typ av plastkort du behöver beställa gör du det billigt och enkelt hos Plastkort.nu. Med ett genomsnittligt betyg på 4,9 från våra kunder kan du lita på att vi kommer att leverera enastående resultat som du kommer att bli nöjd med. Så tveka inte att kontakta oss redan idag!

 

------

Plastkort.nu – Beställ billiga plastkort med eget tryck

Beställ plastkort med eget tryck. Snabb leverans och hög kvalitet. Tryckta plastkort i professionellt utförande. Signaturpanel, magnetremsa, prägling, mm.

Läs mer om oss: https://plastkort.nu/