– I kursavgiften ingår två timmar simulatortid i vår toppmoderna simulator och fem körlektioner för C samt den lagstadgade körningen för att uppfylla YKB, hälsar Pär Dahlstedt, trafikskolechef. Vi står givetvis för allt teorimaterial. Upplägget är att ni kommer hit söndag kväll eller måndag morgon första veckan så drar vi igång kl 08.30 med en rivstart, så att ni redan på måndag andra veckan kan skriva teoriprov på trafikverket. För att under kommande fyra veckor hinna köra och läsa in resterande YKB. I slutet av perioden så gör vi en uppkörning och sedan bokar vi YKB provet på hemorten. Vi kommer att skicka ut körkortsteorin med post till dig vid anmälan så du hinner plugga innan du kommer hit.

För att detta ska vara praktiskt möjligt så krävs det att du som kommer har:

- Körkortstillstånd (klass 2 eller 3) i ordning och giltigt under hela kursperioden.

- Giltigt svenskt körkort för behörighet B alternativt C om du ska ha CE

- Du ska ha fyllt 21 år

- Ha möjlighet att närvara hela perioden. Detta för att vi ska hinna med alla obligatoriska timmar på YKB.

Vill man efter genomförd kurs komplettera med CE eller truck så löser vi givetvis detta till ett rabatterat pris om ni meddelar detta innan kurs. Detta kommer dock att hamna efter ordinarie kurs annars räcker inte timmarna till.

Pris från 60.000:-

Anmälan till aktuell kurs gör du enklast via kalendern.

Om Svea TrafikCenter
Välkommen till Sveriges trafikcenter för yrkesförare. Våra utbildningar för lastbilschaufförer ger dig kunskaper och färdigheter att kunna arbeta som yrkesförare med behörighet för lastbilar klass C och CE. Yrkesutbildningen gör dig till en serviceinriktad, säkerhets- samt kvalitets- och miljömedveten yrkesförare.
Vi utbildar Sveriges yrkesförare på riksnivå. Kostnadseffektiva utbildningar med möjlighet till boende i logistikstaden Gävle - mitt i Sverige, en timme norr om Arlanda.

För mer information se https://sveatrafikcenter.se
eller kontakta Pär Dahlstedt direkt på tel. 073-839 29 89‬